Xecs regal

QUÈ ÉS UN XEC REGAL?
Qualia Centre Wellness t'ofereix la millor opció per als teus regals: el xec regal. Es tracta d'un val per a un tractament que la persona a qui li regales haurà de presentar el dia que vingui al centre.

QUINS TRACTAMENTS ES PODEN REGALAR?
A Qualia Centre Wellness tenim tractaments per a homes, dones, embarassades, parelles i nens.

Consulta els serveis que pots regalar:

· massatges
· zona spa (circuit spa i flotarium)
· tractaments de bellesa


I si no saps quin tractament regalar, pots fer el xec amb el valor d'un import, el que vulguis. Llavors la persona a qui li regales podrà triar quin tractament vol fer-se.

ON COMPRAR-LOS?
Els xecs regal els pots adquirir a Qualia Centre Wellness (carrer Alemanya, 18 al recinte firal de Figueres). I si no pots desplaçar-te fins a Qualia, ja pots fer la teva xec en línia i t'arribarà per correu electrònic en format PDF.

HE DE FER LA RESERVA QUAN COMPRO EL XEC?
No cal que facis tu la reserva. Un cop rebi el regal, la persona interessada ja es posa en contacte amb nosaltres per reservar dia i hora.

QUINA CADUCITAT TENEN?
Els xecs regal tenen una caducitat de sis mesos des del moment de la compra *. Si la persona a qui li regales el xec no pot venir a fer-se el tractament, la qual pot regalar a una altra persona (els xecs no són nominatius) o bé canviar-los per productes cosmètics. En cap cas es tornaran els diners del xec. Si el xec es caduca, es pot reactivar abonant una quantitat en funció de l'import del mateix. Consulta-ho a recepció.

ES PODEN CANVIAR ELS TRACTAMENTS DELS XECS?
Sí, si la persona a qui li regales el xec prefereix fer-se un tractament diferent al que li has regalat, se li pot canviar. I si és més car, haurà d'abonar la diferència de preu.
Els xecs regal no es podran utilitzar per comprar altres xecs regal ni per pagar les promocions vigents.

* Si es caduca un xec, pregunta'ns com pots reactivar (972 511 400).