FAQs

Es realitzen enviaments a tot Espanya excloent, Canàries, Ceuta i Melilla. Ens comprometem a realitzar els lliuraments de les comandes en un termini màxim de 2 dies laborables *

Dies Feiners *

Són de dilluns a divendres, exclosos els dies festius nacionals.

Temps de preparació

Totes les comandes rebudes de dilluns a divendres, exclosos els dies festius, es prepararan i s'enviaran dins del mateix dia, sempre que la comanda es realitzi abans de les 15:00 hores si es realitza després de les 15:00 es prepararan i sortiran l'endemà. Totes les comandes rebudes el dissabte i / o diumenge es prepararan dilluns i es lliuren el dimarts següent.

temps transport

Els terminis de lliurament poden variar per causes de força major com a condicions climàtiques adverses o vagues.

enviaments express

Qualia dóna un servei express per poder rebre la mercaderia còmoda, ràpida i directament a casa en un termini de 24-48horas laborables a través del nostre servei amb Tipsa, un servei de transport urgent ràpid i garantit.

Els productes comandes es lliuren en la direcció que el Client ha especificat en el formulari de comanda. Un cop es realitzi el pagament, es procedirà a preparar la comanda i a lliurar al transportista per al seu lliurament.

Els lliuraments es realitzaran de dilluns a divendres en horari normal d'oficina, exclosos els dies festius nacionals.

El lliurament es considera completa en el moment en què el producte es posa a disposició del Client a l'adreça especificada al formulari de comanda.

 

Comandes no lliurats

Transcorreguts 30 dies a partir de la data en la qual els productes objecte de la comanda s'han tornat a Qualia a causa de la impossibilitat de dur a terme el lliurament, el contracte s'extingirà i la comanda de compra s'anul·larà. Qualia reemborsarà la quantitat pagada pel Client al net de les despeses de devolució dels productes i de les despeses de manteniment dels mateixos en la filial de la companyia de transport encarregada del lliurament.

L'extinció del contracte i l'import del reemborsament es comunicaran per correu electrònic. L'import del reemborsament s'ha d'acreditar en el mitjà de pagament utilitzat pel Client per a la compra. En cas que el Client demani rebre novament els productes comprats abans que passin els 30 dies, Qualia realitzarà la nova entrega amb un càrrec previ, a més de les despeses d'enviament, de les despeses de devolució dels productes a Qualia i dels despeses de manteniment.

DEVOLUCIONS

Qualia es compromet a oferir productes segurs i en perfecte estat. No obstant això, és possible que un article present petites irregularitats, encara que això succeeix en molt rares ocasions. Si el producte que has rebut està defectuós pots enviar un missatge des del formulari del web o enviar un mail a: shop.qualia@qualia.com i el departament d'atenció al client es posarà en contacte amb tu per acordar les condicions de reemborsament o enviament del producte en bon estat

El període de devolució és de 15 dies des de la recepció de la comanda, un cop superat aquest període no podrem processar la petició de devolució.

Per poder fer la devolució el producte ha d'estar sense usar i en les mateixes condicions del moment de la recepció, això implica que va donar producte es trobi en el seu embolcall original.

Per processar la sol·licitud de devolució és necessària la factura corresponent a la comanda que inclou el producte o productes que s'hagin de retornar.

Formes de pagament

CONDICIONS DE PAGAMENT

En Qualia Shop t'oferim tres formes de pagament diferents que s'adapten a totes les necessitats:
- Pagament online amb targeta de crèdit (incloses targetes de crèdit de prepagament).?
- Pagament mitjançant PayPal.

Pagament amb targeta de crèdit

S'accepten les següents targetes de crèdit: Visa, Mastercard i American Express.

A més, les dades s'introdueixen directament en el lloc web de Banca Sella, garantint així la màxima seguretat.

No es descomptarà immediatament l'import de la targeta de crèdit, sinó que se li sol·licitarà l'autorització del mateix durant la realització de la comanda en línia. Posteriorment, quan s'estigui preparant la seva comanda, es descomptarà l'import corresponent de la seva compte.

 

PAGAMENTS SEGURS

Les compres realitzades en qualiashop.com són segures i estan protegides. Els pagaments en línia mitjançant targetes de crèdit són totalment segurs.