Olis del món
Dimecres, 14 de Desembre del 2016

Sabies que cada part del món té els seus secrets de bellesa? Ara a Qualia te n'acostem uns quants. Són una selecció d'olis de l'Amazones, l'Àfrica, Índia... i tots ells amb unes propietats per a la pell que t'encantarà conèixer:

 

OLI D’ANDIROBA 30ml 12,50€

L’ ANDIROBA és un arbre de la selva Amazònica, molt utilitzat a la zona per les seves propietats cosmètiques i medicinals. Amb gran poder antiinflamatori, antibacterià i antisèptic. Cicatritzant, desinfectant i repel·lent d'insectes. En la seva composició trobem una elevada concentració de terpens (que són els responsables de les propietats medicinals dels olis essencials). Per això no el poden utilitzar nens, dones embarassades ni lactants. El podem barrejar amb altres olis vegetals ja que les seves propietats són molt efectives.

Diferents usos:

· Tot tipus de problemes de pell: eczemes infectats, cremades, urticàries, picors...

· Friccions amb l'oli en zones del cos inflamades, dolors musculars, reumatismes, ja que dóna escalfor local...

· És drenant, anticel·lulític i estimulant de la microcirculació.

· Ens protegeix del fred, per tant és idoni com a oli de mans molt castigades per l'hivern.

Cabell: problemes de sequetat o caspa, cabell molt castigat i desvitalitzat, tornarà la lluentor i vitalitat. A temperatura inferior de 25º es solidifica igual que l'oli de coco.

 

OLI DE BAOBAB 30ml 11,90€

El BAOBAB és un dels arbres més antics, majestuosos i emblemàtics de la sabana africana. De les seves llavors molt riques en vitamines A, B, C, D, F i E s'extrau un extraordinari oli que permet hidratar i nodrir la pell. També és antiinflamatori i cicatritzant.

Diferents usos:

· Pells seques i sensibles. És un producte espès però s'absorbeix amb molta facilitat.

· Afavoreix el bronzejat i ajuda a lluitar contra les arrugues i el pas del temps, ja que estimula el colagen de la pell aportant flexibilitat i fermesa....

· Àmpliament utilitzat per evitar les estries de l'embaràs i cicatrius ja que és un gran regenerador de les cèl·lules.

· També elimina els punts vermells que apareixen després de la depilació i afeitat.

· Ens enforteix les ungles i protegeix les mans de la sequetat extrema. Cabell: es un bon regenerador i hidratant del cabell (actua com a sèrum aplicant només unes gotets a les puntes).

 

OLI DE COMÍ 60ml 11€

D'ús freqüent en cosmètica, l'oli de comí (Nigella Sativa) constitueix un aliat per lluitar contra l'envelliment de la pell, gràcies al seu gran contingut en àcids grassos essencials. És purificant i antisèptic natural. Presenta una acció suavitzant, calmant, hidratant, revitalitzant, regenerant i cicatritzant. Calma les pells irritades i les articulacions inflamades.

Diferents usos:

· Acnè : neteja en profunditat els poros de l'epidermis.

· Eficaç per eliminar fongs i paràsits de la pell. Picades de insectes...

· Psoriasis, eczemes al.lèrgics, micosis cutània...

· Fent friccions millora les inflamacions, contractures i dolors musculars.

· Indicat en tractaments antiedat per a tot tipus de pells.

· El podem utilitzar durant el dia o la nit. Sinergies efectives Amb l'oli essencial de llimona, arbre del te o romaní, lluita contra l'acnè i les infeccions cutànees.  Amb l'oli essencial de palmarosa actua efectivament contra la micosis i l'eczema. Junt amb l'oli esencial de gaultheria, bedoll, farigola o ginebró, calma la inflamació.

Cabell: revitalitzant, suavitzant i tonificant. Barrejat amb oli essencial de llimona, ens ajudarà si tenim el cabell i les ungles fràgils.

 

OLI DE "ESPINO AMARILLO" 10ml 16,50€

L'ESPINO AMARILLO es distribueix per les zones fredes i àrides d'Europa i Àsia i s'ha utilitzat durant més de mil anys a la Medicina Tradicional Xinesa. Els seus fruits posseeixen un alt valor nutritiu i conté elevades concentracions de vitamina C, vitamina E, carotenoides, és ric en àcids grassos 3, 6, 7 i 9 i altres principis actius coneguts per la seva activitat antioxidant, estimulant l'eliminació dels radicals lliures.

Un aliat per a la pell

Degut al seu alt contigut en omega 7, compleix diferents funcions per a la pell i mucoses: com antiinflamatori, analgèsic suau, antioxidant i nutrient. És l'encarregat de mantenir la hidratació de les mucoses, ja que reté la humitat i repara les cèl.lules epitelials.

Diferents usos:

El podem utilitzar per a tot tipus de pell, però especialment per a les molt seques. Protegeix la pell contra el mal temps, augmenta la seva elasticitat, quedant molt suau. Gran capacitat d'eliminar fines arrugues i línies d'expressió, especialment si el comencem a utilitzar abans dels 30 anys. Afavoreix la curació de ferides i ens tracta diferents problemes cutanis. Absorbeix la llum UV.

Sinergies amb altres olis

En l'elaboració de fórmules cosmètiques l'utilitzarem com un actiu i no com un oli vehicular. Formulació pell seca i arruga profunda:

10ml espino amarillo 30 ml jojoba 3 gotes lavanda, 2 gotes palma rosa i 2 gotes Ylang- Ylang.

 

OLI DE MAGRANA 30ml 18,10€

L'arbre de la MAGRANA requereix un clima càlid i sec, per això creix principalment als països mediterranis. L'oli que s'extreu de les seves llavors és ric en diferents substàncies, com la vitamina E i polifenols, que ajuden a protegir les cèl.lules del dany oxidatiu i l'envelliment, conté un alt percentatge d'àcids grassos insaturats, sobretot molt ric en àcid púnic (Omega 5) molt poc freqüent, que contribueix a regenerar els teixits de la pell de manera natural. Aquest és un dels principis actius que fan d'aquest oli un element insubstituïble per regenerar pells envellides, deshidratades i arrugades. L'epedermis es torna més resistent, elàstica, suau i tersa.

Propietats:

· Regenerador cel.lular. Té la propietat de reduir les arrugues i afavorir la producció de colagen.

· Molt hidratant i reafirmant, manté l'equilibri del PH de la pell sobretot si és una pell seca, madura o estressada.

· Antiinflamatori i calmant.

· També molt útil per regular la producció de greix, prevenint l'aparició de l'acnè i per aconseguir posar solució als desequilibris hormonals del nostre cos.

· Especialment recomanat per evitar o reduir les taques a la pell, cremades solars...

· Psoriasis i eczemes...

 

OLI DE MARULA 15ml 19€

L’arbre de MARULA creix a diferents llocs de l’Àfrica i Sudàfrica, és molt ric en vit.C (8 vegades més que la taronja), ric en omegues 3-6-9 i fitoesterols que ajuden a lluitar contra els radicals lliures i reforcen la barrera cutànea. És ideal per a tot tipus de pell, molt nutritiu, lleuger i amb grans propietats humectants. També protegeix del fotoenvelliment.

Principals beneficis

· Antiarrugues.

· Apte com a contorn d’ulls.

· Ens dóna llum a la pell.

· Útil en diferents problemes cutanis: dermatitis, pells atòpiques, inflamacions, psoriasis, rosàcea... Calma la irritació i prevé la inflamació

Cabell: també el podem utilitzar en mascaretes per al cabell sec i fràgil.

 

OLI DE MORINGA 30ml 15€

L’arbre de MORINGA és originari de l’Índia. Ric en omega 9, 6 i 3, àcid behenic, tocoferols, fitoesterols... Molt utilitzat en la medicina Ayurveda. Té propietats antioxidants, hidratants i nutritives per al cos i cara. És un oli desodoritzant.

Principals beneficis

Protegeix del radicals lliures, reforçant la barrera cutània de la pell. Ajuda a eliminar arrugues i és preventiu de la flaccidesa. És un gran purificador de la pell, fent que brilli de manera natural. Pells desvitalitzades, apagades... Ens elimina els punts negres, acné i taques. Pells atòpiques, dermatitis, psoriasis... Cabell: gran capacitat reparadora del cabell, castigat, sec o fràgil.

 

OLI DE TSUBAKI 15ml 17€

L’Oli de TSUBAKI s'extrau de la llavor de la Camelia japonesa. És considera en la dona Nipona com el ritual de bellesa més important. Molt ric en omega 9, 6 i 3, vitamina E. És lleuger i s'absorbeix fàcilment.

Principals beneficis

Antiarrugues excepcional. Combat l'envelliment i la pèrdua d'elasticitat de la pell seca i sensible. Calma, hidrata i nodreix la pell. Pells atòpiques, dermatitis, psoriasis, acnè, inflamacions cutànies... Aplicat a les ungles incrementa el seu creixement i les enforteix.

Cabell: repara el cabell fet malbé per tints i diferents agressions, tornant la seva lluentor. Calma les picors. Es pot utilitzar per reforçar el xampú (2 ó 3 gotes), com acondicionador, o mascareta amb cabell humit.