Ioga Nidra i Relaxació

L'art de somiar despert 

Vine a experimentar una de les tècniques més efectives de relaxació física, mental i emocional. Ioga Nidra et guia cap a les aigües profundes de la teva ment, on pots accedir a la teva ment subconscient i realitzar els canvis necessaris per a despertar tot el teu potencial intern. Concedeix el regal d'un descans efectiu.

Una pràctica meditativa que tan sols requereix que t'estiris còmodament sobre l’estoreta i segueixis amb atenció plena cadascuna de les indicacions que es van brindant.

Ioga Nidra és un sistema de meditació que abasta diverses tècniques i mètodes de meditació i actua sobre tots els plànols de l'ésser humà, ens ofereix la possibilitat de treballar amb aquells components que més interessin en determinat moment. Ioga Nidra implica una purificació mental, la ment s'alimenta igual que el cos físic a través de tots els estímuls externs i vivències, de la mateixa manera que el cos necessita desfer-se de les toxines, la ment necessita purificar-se. Sovint estem indigestos d'experiències no processades. Al llarg dels anys anem acumulant molt bagatge mental que ens impedeix veure la realitat, ens limita i genera conflictes interns i externs.

Comencem el 15 Març.
Sessions dos dimecres al mes de 19.30h a 20.30h .

Inscripcions obertes. Places limitades! Inscripcions al 972 511 400 o bé per correu a info@qualia.cat