Pilates i hipopilates

Tonificació i estiraments pel benestar corporal

Horaris:
Hipopilates: dilluns, dimecres i divendres de 13.45h a 14.45h i dijous de 17h a 18h
Pilates: dilluns de 15h a 16h, dijous de 19.30h a 20.30h i divendres de 9.30h a 10.30h i de 15h a 16h 

Preu: 40€ al mes (1 dia a la setmana)
Imparteix: Gemma Mogas

El Mètode Pilates de tonificació corporal és un sistema d'exercicis de força i flexibilitat desenvolupat per Joseph Humbert Pilates fa més de noranta anys, que aporta els següents beneficis:

- Reforça i tonifica els músculs al mateix temps que els allarga.
- Millora la postura, reforçant zona lumbar i abdominal, reduint o eliminant el mal d'esquena
- Aporta flexibilitat, equilibri i estabilitat. Millorant les accions quotidianes
- Millora la capacitat respiratòria, evitant el cansament
- Unifica cos i ment. Centra i serena. Aporta benestar com qualsevol exercici físic.

Dirigit a homes i dones que vulguin millorar la seva condició física amb eficàcia. 

És una ajuda molt important en la prevenció de lesions, pot ser una eina eficaç per la millora del rendiment esportiu o laboral i un gran complement si balles . A més millora la recuperació post-part ja que es té en compte la musculatura del sòl pèlvic, reforçant-la i evitant debilitar-la.
Alguns exercicis s’adapten per a la tercera edat i en casos de lesions o recuperacions traumatològiques. Els exercicis es realitzen a terra:  estirats, asseguts, de genolls, de costat,… evitant sobrecàrregues innecessàries.

Els principis bàsics per a l'execució dels exercicis són:  concentració, control, centralització, precisió, fluidesa i respiració. 

Els grups són reduïts ja que per el Mètode Pilates és molt important la correcció i seguiment personalitzats. Una correcta execució dels exercicis millora l'assoliment dels seus objectius.

Cal dur roba còmoda i elàstica que no sigui massa ample, mitjons o sabatilles fines. 

“Tras 10 sesiones, sientes la diferencia. Después de 20 sesiones, ves la diferencia. Y tras 30 sesiones, tienes un cuerpo nuevo”  Joseph H. Pilates.

 

Gemma Mogas Ràfols, Barcelona 1975

Instructora Certificada del Mètode Pilates per la Federació Espanyola de Pilates, nº1632. Instructora del Sistema Psicocorporal Atmandance. Formada en Dansa creativa, Expressió corporal i Reeducació postural amb el mètode Movimiento Consciente y amb professors de prestigi internacional com Débora Kalmar Stokoe. Ballarina i professora de Dansa del Ventre i Fusió oriental. Ha estudiat el Periné femeni (Anatomia para el Movimiento) amb Blandine Calais-Germain. Actualment aprofundeix amb la tècnica dels abdominals hipopressius i en la salut nutricional.